5.12.2007 г., 7:46 ч.

* * * 

  Поезия
1103 0 5

*  *  *

Самотна

улична лампа

разпръсква оранжеви

лъчи из мъглата.

Гарвани бясно кръжат

и сякаш си раздират

гърлата.

На пейка

прегърнати

стоят момче и момиче.

Пият водка

в нощта.

Някъде вие

улично куче.

 

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??