Dec 5, 2007, 7:46 AM

* * * 

  Poetry
1105 0 5

*  *  *

Самотна

улична лампа

разпръсква оранжеви

лъчи из мъглата.

Гарвани бясно кръжат

и сякаш си раздират

гърлата.

На пейка

прегърнати

стоят момче и момиче.

Пият водка

в нощта.

Някъде вие

улично куче.

 

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??