5.07.2011 г., 21:15 ч.

*** 

  Поезия » Друга
327 0 0

Кой

посади във очите ти

сълзи

и поля ги с тъга?

 

Кой

изора във душата ти

бразди -

бездънни пропасти?

 

Кой

украси косите ти

с венец

от преплетени тръни?

 

Кой

покри раменете ти

с риза

от остра коприва?

 

Кой

постави в ръцете ти

дар -

всемирната мъка?

 

Той -

всемогъщият, безпощаден,

но обичан

и сладък Живот!

© Галя Веселинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??