4.10.2011 г., 20:47 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
720 0 9

 

 

                         Мигове

                         от прогледнали луни

                         откъсваш.

                         Страдания

                         изстискваш

                         от напукани мечти.

                         Очите не

                         прозряха

                         от огъня изстинал.

                         Несмайващо,

                         пречупените мисли

                         потъват

                         в немислени видения.

                         Познай се.

                         Пътят ще изгрее.

                         И

                         тихите тревички

                         ще чуят

                         разкъсващия дъх

                         за обич.

 

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??