8.08.2008 г., 13:53 ч.

* * * 

  Поезия » Гражданска
751 0 6

Родена за да копа

По повод изстъпленията на

червените бабички на 2 август на Бузлуджа

Родена за да копа,

не иска тя в Европа,

"соца" вечно хвали

и танцува "хали-гали".

 

Припев: Люби Ленин, люби Путин,

                мрази Горби и Разпутин,

               тя е "бабичка червена" -

               комунистка е родена.

Бригадирка била знатна,

комсомолка най-упрятна,

мрази Запада заклето,

влюбена в ТеКеЗеСеТо.

                 Припев:

Бабичке червена "антидясна",

демокрацията тука трясна,

та отнесе "комунизъма"

заедно с "антифашизъма".

                 Припев:

Червена Бабичке-китайка,

комунист - капиталистка,

роза ли си, или лайка,

гледаш винаги на изток.

                       Припев:

"Другарко", бабичке червена,

за комунизъм си родена,

но свърши вече твойто време

и расне днеска друго племе.

 

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??