Наричах те приятелка,
мислих те за такава.
Наричаше ме приятелка,
а бях ли такава?
Давах ти винаги всичко,
помагах ти винаги с всичко.
Никога не те обидих -
никога не те нараних..
А ти какво направи -
всичко ми отне!© Таня Стефанова Всички права запазени