Apr 7, 2008, 10:41 AM

* * * 

  Poetry
468 0 0

Наричах те приятелка,

мислих те за такава.

Наричаше ме приятелка,

а бях ли такава?

Давах ти винаги всичко,

помагах ти винаги с всичко.

Никога не те обидих -

никога не те нараних..

А ти какво направи -

всичко ми отне!

© Таня Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??