10.08.2008 г., 12:03 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
616 0 0
 

Ти за мен си скъпоценен камък,

палиш в душата ми неугасим пламък.

Искам да Ти покажа и да Ти докажа

колко много Те обичам

и във любов Ти се вричам.

Сега падам на колене

и искам твоето сърце...

Сега ще Ти кажа,

че искам да сме винаги там

и аз не искам вече да бъда сам!

Аз за Теб съм готов сто процента,

но в джоба ми има само няколко цента...

Но си мисля, че това няма значение,

защото Ти ще имаш моето уважение,

важно е да сме двамата сами

в тези тежки дни!

Аз съм твоята валентинка,

Ти си моята половинка,

дори си моя адреналинка

и дано да направим хубава картинка!

Аз ти пиша доста агресивно,

но надявам се не и наивно!

Искам, когато у дома се върна -

Тебе да прегърна!

На мене за Тебе ми дреме,

независимо какво казват другите през останалото време!

Затова давам Ти моето сърце,

с думи ОБИЧАМ ТЕ

и дано да видя усмивка на Твоето лице!

След това искам да чуя как ме зовеш

и пред мен да се спреш!

От този ден

искам да си заедно с мен,

защото аз в Теб съм опиянен

и в Твоето сърце,

надявам се, пленен!

 

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??