1.07.2009 г., 11:53 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
420 0 2

 

 

 

                                                               Пресъхнали съмнения,

                                                               бодливи спомени,

                                                               неискрени сълзи.

                                                               Разпръснах

                                                               сокове, страст и нежност,

                                                               родили радост.

                                                               Очите на звездите се

                                                               препълниха от светлост.

                                                               Ослепяха помисли, несретни.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много надълбоко си забил ралото...
    Та чак се усеща болката!
  • Органа на чувствата
    изтласка съмненията
    и насели безумни помисли...
    Там, където пукнатините...

Предложения
: ??:??