26.10.2008 г., 20:03 ч.

Един човек 

  Поезия » Друга
551 0 2
Един човек
вълнува ме до радост,
една ръка очаквам да лети,
един дует
от сърцата ни със тебе,
пее, танцува, лудува
дори...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??