26 oct 2008, 20:03

Един човек 

  Poesía » Otra
552 0 2
Един човек
вълнува ме до радост,
една ръка очаквам да лети,
един дует
от сърцата ни със тебе,
пее, танцува, лудува
дори...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??