Oct 26, 2008, 8:03 PM

Един човек 

  Poetry » Other
549 0 2
Един човек
вълнува ме до радост,
една ръка очаквам да лети,
един дует
от сърцата ни със тебе,
пее, танцува, лудува
дори...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??