18.05.2014 г., 7:18 ч.

Един ден 

  Поезия
719 0 13

Потръпва срамежливо утринта,

събудена от изгревни целувки,

облъхната от птичите крила,

от на зората страстните милувки.

 

И ражда чудото на този ден,

във който смисъла си да откриеш…

Виж! Разцъфва млад, необикновен,

щом в пъпката му капка обич скриеш!

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??