Потръпва срамежливо утринта,
събудена от изгревни целувки,
облъхната от птичите крила,
от на зората страстните милувки.
И ражда чудото на този ден,
във който смисъла си да откриеш…
Виж! Разцъфва млад, необикновен,
щом в пъпката му капка обич скриеш!
© Росица Танчева All rights reserved.
Поздрави!