28.09.2012 г., 14:46 ч.

Един ден 

  Поезия » Любовна
535 0 0

Един ден на прага ще застанеш,

дали ще те позная с тез очи,

как плаках и молих да останеш,

а ти замина, търсещ по-щастливи дни.

 

Един ден пред мене ще те видя,

дали ще те прегърна с две ръце,

или ще побързам да отмина 

с разтупкано и плачещо сърце?

 

Един ден за мене ще се молиш,

когато разбереш, че си сгрешил

и все безпътен тъй ще бродиш,

а образът ми ще е все по-мил.

 

Един ден ще мога да забравя 

колко много си ме наранил,

ще продължа по пътя си жарава,

защото всичко в мен си изгорил.

 

12.09.2012г.

© Петя Стрелчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??