24.04.2021 г., 15:32 ч.

Един ден… 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
512 2 3

Лунна светлина – морето сияе,

вълна подир вълна – сърце лудо играе…

Времето не чувства моята душа,

аз те очаквам тук на брега!

 

Надеждата, тя стопля ме само,

глава ще облегнеш на моето рамо,

с ръка ще погаля лицето ти нежно,

безмълвно ще скочим в морето безбрежно…

 

И музика сладка у нас ще разпали,

желанието страстно на чувствата стари

и навярно тогава ще чуеш песента,

отекваща дълбоко в наште две сърца…

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??