12.05.2017 г., 10:02 ч.

Един, една, едно, едни, но може и без заглавие 

  Поезия » Източни форми
490 0 0

Сàмо скромността
е качество, което
не притежава(т) .

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??