Един хотел, един креват-
мечта на всекиго е, брат!
Дали си млад, или пък стар,
важно е да си на кяр.
Заведеш ли титулярка
взимаш традиционна мярка.
Ако вземеш дубликат,
попадаш в по-различен свят.
Два свята са несъвместими,
за тях различни са си рими.
В първият са ала-бала,
във вторият-поема цяла.
Но, със строфите внимавай!
Чувствата не си издавай,
че, щом със чувства прекалиш,
в леглото сам-самин ще спиш!
Братче, вечна е дилема-
"коя в хотела с мен да взема?".
Затуй, мисли, дори насън
да не валат си.Ай сакън!
© Георги Янков Всички права запазени
Готино.