3.09.2007 г., 10:03 ч.

Един живот 

  Поезия
503 0 1
Един живот живеем
и нека да не го хабим!
Един ден се смеем,
а на другия мълчим!

Веднъж в живота се обича,
истински и от душа!
Веднъж човек отрича
да живее без любовта!

Една песен ще остане неизпята
и никой не ще може да я чуе вече!
Една сълза ще остане не пролята
и никога не ще се пролее тя!

Едно случайно съвпадение -
грешка на съдбата или какво?
Едно нещастно попадение!
Един за нищо прекратен живот!!!

© Ани Яначкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??