21.11.2004 г., 10:08 ч.

един живот една мечта 

  Поезия
1508 0 3
Една мечта умира
един живот се срива
щастието отива надалеч
а тъгата ще остане веч
усмивката умира
а тъгата все напира
един живот една мечта
всичко ще остане в пепелта!

© Въздушната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??