Nov 21, 2004, 10:08 AM

един живот една мечта 

  Poetry
1514 0 3
Една мечта умира
един живот се срива
щастието отива надалеч
а тъгата ще остане веч
усмивката умира
а тъгата все напира
един живот една мечта
всичко ще остане в пепелта!

© Въздушната All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??