16.01.2009 г., 18:56 ч.

един от 240 

  Поезия » Друга
670 0 1

Говориш безсмислици...

и се мислиш за свръх елитарен.

Наистина ли ме имаш...

за толкова елементарен?

Казваш, че за мен работиш...

моля те, недей... гадно е!

Бил си някакъв...

стълб на обществото... срамно е.

Паметник...

на човешката наивност.

Гротеска...

плод на моята пасивност.

Изглеждаш зле...

на слепите си вече цар.

 

Дори в дизайнерски парцали...

избирани от селския PR.

Нима за толкова години не разбра...

че съществуваш по една причина?

Противен си, но не заслужаваш...

убит да бъдеш, почит за малцина.

 

 

 

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • не че не си прав...
    обаче нещо не се е получил стих, който да изплющи като шамар.

Предложения
: ??:??