8.11.2023 г., 5:39 ч.

Един поглед 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
189 1 0

Един поглед, гибелна красота,
Трябва да си нащрек във нощта,
Нощ луда, съблазняваща,
Разпалваща страстта.

Един поглед, пленяващ,
Докосва те, изгаряш,
Но не можеш да се съпротивляваш,
Вече не ти решаваш.

Влюбен и опиянен,
Никога преди не е изпитвал това,
Чувства, че е прероден,
Будейки се смаян от съня.

© Виктория Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??