30.08.2016 г., 21:37 ч.

Един самотен Слънчоглед 

  Поезия » Любовна
401 0 3

Един разплакан Слънчоглед
по вятъра изпрати песен,
със тичинки разпръсна ноти
от петолиние в сълзи -
за теб 
и горестно предчувствие за есен. 

Един самотен Слънчоглед
роди за птица шепичка храна
да има силата за полети нагоре
и напред
и обичта да се завръща у дома. 

 

Galaxi

 

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??