Един разплакан Слънчоглед
по вятъра изпрати песен,
със тичинки разпръсна ноти
от петолиние в сълзи -
за теб
и горестно предчувствие за есен.
Един самотен Слънчоглед
роди за птица шепичка храна
да има силата за полети нагоре
и напред
и обичта да се завръща у дома.
Galaxi
© Галина All rights reserved.