1.11.2016 г., 1:08 ч.

Един сън, превърнат в реалност... 

  Поезия » Любовна
1011 2 2

 

 

Усещам в прегръдките си принца,

който винаги съм търсила,

в началото си мислех – лъжа е,

това съм го сънувала.

 

Но сънищата не могат да те целунат

отвън и отвътре, да погалят косите ти,

да излекуват болките ти, да те разтреперят,

когато си размените "Обичам те".

 

Ти си моят нежен ангел, моето преродено сърце,

моята влюбена душа, красивите ми ласки,

моят път към щастието, моето вечно убежище,

моето най -добро аз, моята мечта за живот...

© Исабелла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??