16.01.2011 г., 12:10 ч.

Единадесета 

  Поезия » Философска
519 0 5

Господи, защо не задържа

своя син Мойсей във планината,

още миг, още ден или два,

за да вземе последната Заповед?

 

Най-дълбоката, скрита в сърцата,

неизваяна от човешка ръка.

Тя е силна: ”Обичай децата си!”

носи воля, стремеж, свобода…

 

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??