25.05.2010 г., 21:58 ч.

Единствен 

  Поезия » Любовна
1148 0 2

 Единствен

 

 

Знам, че няма да се видим вече

и ще ми липсва много твоят глас.

Любими, заминаваш надалече,

но никога не ще забравя тебе аз.

 

Душата ми без теб ще бъде празна,

след тебе част от мен ще се стопи.

Невиждани очи забравят се, е казано,

но погледът ти все пред мене ще стои.

 

Усмивката ти вечер ще изгрява

пред мен като луна в нощта.

И твоят лик пред мен ще се явява,

а с него само болка и тъга.

 

След тебе аз ще страдам много

и споменът ще ме преследва всеки ден.

Да те забравя едва ли някога ще мога.

Ти беше и ще си останеш Единствен за мен!!!

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??