19.04.2007 г., 12:34 ч.

Eдинствен 

  Поезия
548 0 5

Така небрежно всичко започна,
аз дори не ти обърнах внимание.
Не, че съм била непорочна,
но ти не проникна до мойто съзнание.

Сега всичко си ти - началото, края,
целият смисъл на моя живот,
друго какво да те нарека, аз не зная,
освен мойта единствена, непоправима любов.
 

И преди съм мислела, че обичам,
но не знаех това какво значи
и макар понякога да го отричам,
го разбрах, когато онзи праг прекрачих.
 

Видях те - един като всички,
заобиколен от момичета по цял ден,
но сега само тебе обичам
и, макар като всички, си единствен за мен!!!



                                                                                  На Стоян

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??