6.11.2013 г., 15:56 ч.

Единствен миг 

  Поезия » Друга
455 0 2

Единствен миг

 

  Помни дете,

   денят зове,

единствен той

в живота твой,

единствен миг,

 но миг велик!

 

  Отдай се ти,

 твори, люби,

живей, мечтай

и тъй до край,

 до сетен миг

но миг велик!

 

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??