24.10.2007 г., 21:25 ч.

Единствен си 

  Поезия » Любовна
1084 0 6

Едни очи не ще забравя аз

До сетния си час.

Исках твоято сърце,

Но ти остави ме сама.

Сълзите мокрят моето лице,

Тъга обвива ме с ледени ръце.

Вечно да си с мен, това жадувам аз.

Една любов безкрайна...

Но теб те няма!

Стоя и чакам аз,  защото

Искам да ти кажа, че за мен... 

© Нели Вичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??