12.06.2011 г., 19:17 ч.

Единствена 

  Поезия » Любовна
676 0 1


Не съм от сънищата ти принцеса...

Реална съм и истинска, и земна.

Недей да търсиш в мене чудеса -

намерил си... мечтаната жена.

 

Не вярваш, че ме има... зная -

уплашено ме търсиш във съня си,

със мене близък ти се вижда раят,

със мен забравяш даже кой си.

 

Не питай Бога аз коя съм... Той 

прати ме при теб - да те обичам,

подарък съм, затуй благодари му,

на друга във живота не приличам...

 

Единствена съм, радвай ми се само -

пази ме, имай ме за дълго;

за миг, ако не съм до твойто рамо,

да ме изгубиш ще е много жалко...

 

Повярва ли, че съм една жена,

гальовна, мила, нежна, обичлива,

прегърнала нелеката съдба

със тебе редом да върви щастлива...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Няма как да не се откликне на това откровение!Поздрав!
Предложения
: ??:??