17.01.2012 г., 13:26 ч.

Единствена в сърцето 

  Поезия » Любовна
715 0 2

Тези, които са близо до мен, не знаят,
че ти си по-близо до мен, отколкото те са...
Тези, които говорят за мен, не знаят,
че сърцето ми е препълнено с твоите неизречени думи...

Тези, които се блъскат из пътя,
не знаят, че аз вървя само единствено с теб.
Тези, които ме обичат,
не знаят, че само твоята любов я нося в сърцето си...

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??