6.01.2010 г., 13:00 ч.

Единственият мой любим 

  Поезия
951 0 5

Безумна нощ. Лежиш до мен.
Докосвам твоето лице.
Целувам с устни и ръце
очите ти... в любовен плен...

Прекарвам длани по гръдта,
на пътя им се наслаждавам,
а после бавно продължавам...
Усещам как кипи кръвта.

И чувствам трепета, нашепващ
за мястото на твойта страст.
Превземам го напълно аз,
а ти "Предавам се..." прошепваш.

Очакван, огънят избухна,
като вулкан заспал в нощта.
Заля ни лава от страстта...
и всичко друго просто рухна.

Сега над нас се носи дим,
тежащ от влага и от сласт...
Ще пазя тази нощ за нас.
... Единственият мой любим.

© Стефка Крушарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??