16.11.2007 г., 23:38 ч.

Единство 

  Поезия
420 1 3
                                   ЕДИНСТВО

                                  (Аз   и  мама)

                   Сърцата   туптят,  две  във  едно,
                   усмивка  топли, докосва щастлива,
                   мъничка  дъще, свидна, красива,
                   слънчице малко, в моите  ръце...

                   Къдрици  руси, грейнали    очи,
                   усмивка  прекрасна, сияйна  личи...
                   И няма, няма  връзка по-здрава,
                   а  обичта ми гореща те сгрява...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??