24.01.2008 г., 9:23 ч.

Една 

  Поезия
583 0 13

Една

Една сълза,

една тъга,

една жена,

една съдба,

на Една любов,

гаснеща сега.

Една бе ти,

една ще си,

една завинаги,

във моите мечти.

Една за моето сърце,

една за моята душа,

довършвайки ме бавно,

със твоята снага,

на ангел от нощта.

© Явор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??