26.05.2011 г., 11:45 ч.

Една бяла роза 

  Поезия » Еротична
1037 0 5

Една бяла роза

Да... Най-жестокото сутрин се случва.
Отворен джамлъка. Ти - на кревата.
Гола... Разстреляна... В сърцето улучена...
Коремът ти - потен... Гърдите - нахапани...

Вятърът гали горещото тяло.
Ерогенните точки са изстинала лава.
Наслада и Спомен от снощното Цяло.
Косата ти пише Любов по възглавето.

Деня си посрещаш. Политат ресниците.
Попиват, потъват на Светлото в прозата.
Оня, от който се будеха птиците,
между краката ти сложил бе една бяла роза...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??