23.09.2020 г., 17:35 ч.

Една девойка красива 

  Поезия » Любовна
340 0 0

Една девойка красива

все в душата ми стои,

болки, тревоги в нея тя приспива,

затуй сърце не може да и устои.

 

Нежно ще се усмихне тя,

като славей ще запее,

есен е, но не вехнат цветя,

има смисъл да се живее.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??