18.11.2015 г., 7:31 ч.

Една душа 

  Поезия » Любовна
244 0 0

Една душа, една едничка.

Търсеща любов в света.

Мъчи се горката, сам самичка.

С всички сили да открие любовта.

 

Но все проваля се горката.

Вече и надеждата ще изгуби.

Ако не се изправи тя самата.

Животът с мъка и със самота ще я погуби.

 

Една душа, трептяща във нощта.

Като бяла, нежна птица.

Търсеща в безредие нежността.

Желаеща подкрепа и любов.

   ! От една, единствена душица!

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??