23.06.2017 г., 10:27 ч.

Една душа 

  Поезия » Любовна, Философска
389 0 0

Ти и аз една душа сме

Ти и аз сме заедно и след смъртта

Ти и аз една мечта сме

Ти и аз сме повече от любовта

 

Ти и аз една душа сме

Заедно живеем и умираме

Аз и ти една душа сме

И винаги ще се намираме

© Айера Райана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??