6.10.2012 г., 23:06 ч.

Една душа от Любов имам 

  Поезия » Любовна
873 0 2

С душите си да се любим,

това е наистина вечност,

но животът е съвсем кратък.

Улови всеки миг сърдечност.

 

Несъвършен е този наш свят,

в който се намерихме аз и ти.

Ще има още други, повярвай,

същото чувство в нас ще гори.

 

Не искам думи да слушам,

искам ръцете ми да те галят.

Не искам песни за лека нощ,

искам устни огън да палят.

 

Да, аз знам всичко. Прости ми,

но не мога много да ти дам.

Една душа от Любов имам,

приеми я за свой вечен храм.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, аз знам всичко. Прости ми,
    но не мога много да ти дам.
    Една душа от Любов имам,
    приеми я за свой вечен храм.

    От това по-хубав подарък няма!
    Поздрав!
  • Най-големият подарък!
    Харесах!
Предложения
: ??:??