10.03.2009 г., 23:19 ч.

Една година 

  Поезия » Друга
1271 1 15

                                                                                  На Криси

Към мен протягаш мъничка ръчичка

и с пръстче ми показваш "На една".

Да, вчера духна първата свещичка -

една година бързо отлетя!

 

Една година уж е кратко време,

а с толкова усмивки ме дари -

изпълнена със смисъл бе за мене,

в живота ми - с най-слънчевите дни!

 

Една година възраст е прекрасна -

порасна като гъбка, изведнъж!

Хей, слънчице, обичам те ужасно!

Днес бебето е вече малък мъж!!!

© Мариела Челебиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??