27.08.2008 г., 14:29 ч.

Една истинска любов! 

  Поезия » Любовна
1049 0 1

Всичко стана толкоз бързо,

че дори не се усети...

А всичко почна тъй невинно, странно...

И ето, че след дни в любов ти се кълна...

Обсеби мойте мисли, моята душа...

Превзе ума ми... мен самата...

И мисля си със страх:

„Какъв ли ще е края?!”

Край не искам, искам само теб!

Да си до мен,

да усещам твоя дъх, сърцето, теб...

когато се събудя с усмивка, да ме гледаш...

да споделяш свойте тайни...

Да ми вярваш и да ме обичаш...

В ръцете мои да заспиваш...

И там да се събуждаш...

С целувки да ме галиш нежно,

да впиваш устни жадно в мен...

и да шептиш „Обичам те!”

Не искам да те няма...

Ти усмивката ми носиш...

щастието с тебе идва...

смисъла на трудния живот...

светлината в мрака мой...

топлината на сърцето...

Обичам те лудо... безгранично...

Ти си целият ми свят!

Ти си моят живот!

© Анжела Скендерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??