25.11.2011 г., 12:07 ч.

Една жена 

  Поезия » Любовна
714 0 3

Тъмна стая, свещ, проблясък.

Сълза по нечие лице се стича.

Очи, удавени от болка на жена,

една жена, която те обича.

Цигарен дим, наивност, мъка.

Думи тежки устните изричат.

Вика теб отчаяна жена,

една жена, която те обича.

Мрак, безсъние, легло студено.

Без тебе да живее се отрича

едно сърце на влюбена жена,

една жена, която те обича.

Страдание, тъга, умора.

На изгубено дете прилича...

стои и чака теб една жена,

една жена, която те обича.

Слаба, мразеща, сама..

душата си на самота обрича,

дишала до днес заради теб,

една жена, която те обича.

Ръце студени, тяло непотребно.

Черен ангел хората наричат,

една жена, раздала се за теб,

една жена, която те обича.

Усмивка, нежност, доброта.

Била до скоро "Твоето момиче",

ридаеща и тъжна е сега

една жена, която те обича...

© Галина Климович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е! Дали, защото го изживявам и аз...не знам, но ме просълзи!
  • Прекрасен стих! Поздравления! 6+
  • "Усмивка, нежност, доброта.

    Била до скоро "Твоето момиче",

    ридаеща и тъжна е сега

    една жена, която те обича..."

    Много болка долавям в тези редове!Надявам се да я превъзмогнеш и смело да поемеш напред!Поздрав!

Предложения
: ??:??