19.05.2024 г., 0:32 ч.  

Една жена 

  Поезия » Любовна, Еротична
283 1 0

                             На В.

 

Жена, каквато друга няма!

Изпивам голото й тяло

и кожата й като мляко

със устни нежно очертавам.

 

Над мен като коприна пада,

не мога да й се наситя!

И в миг ме стопля като лято,

а вън дъждът вали, не спира.

 

Една жена, едно вълшебство;

и като статуи в тревата

сме слети в дивно съвършенство

и виждам вече светлината...

 

                           

                             

© Лъчезар Цонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??