29.08.2018 г., 11:41 ч.  

Кино 

  Поезия » Философска, Оди и поеми
519 0 0

Всички ние сме просто актьори.
Живота-последна премиера.
Всички се раждаме аматьори,
поставени пред ,сложна дилема.

 

Всички ние сме в главните роли.
Режисьора в графа-"неизвестен".
На тема сценарий сме голи,
стила ни е доста посредствен.

 

Всички ние сме ходещи филми.
Земята е нашето кино.
Времето ни правило силни.
Чакаме ,като бутилки вино.

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??