9.11.2007 г., 9:17 ч.

Една любов 

  Поезия » Любовна
1083 0 8

Погали с пръсти уморени

луната моето лице.

Една любов се спря до мене...

Една любов. Като дете,

изгубило приятел,

като сърце, оставено без зов...

Една любов до мене тихо плаче...

 Една... последната любов...

© Ивелина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??