9 nov 2007, 9:17

Една любов 

  Poesía » De amor
1085 0 8

Погали с пръсти уморени

луната моето лице.

Една любов се спря до мене...

Една любов. Като дете,

изгубило приятел,

като сърце, оставено без зов...

Една любов до мене тихо плаче...

 Една... последната любов...

© Ивелина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??