Nov 9, 2007, 9:17 AM

Една любов 

  Poetry » Love
1084 0 8

Погали с пръсти уморени

луната моето лице.

Една любов се спря до мене...

Една любов. Като дете,

изгубило приятел,

като сърце, оставено без зов...

Една любов до мене тихо плаче...

 Една... последната любов...

© Ивелина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??