8.02.2006 г., 21:27 ч.

ЕДНА ЛЮБОВ 

  Поезия
1841 0 13

       ЕДНА  ЛЮБОВ

                на Нели


Със тебе говорих. Искрено!
Влюбих се във теб. Потайно.
Дели ни път. Временно!
При теб ще дойда. Тайно!


Идвам! С мене ще те отвлека...
Прегръщам! Ти си в моите ръце.
Отпивам! Потеклата една сълза...
Галя! Тялото ти ритъм на сърце е.


Вече те обичам. Страстно!
Опива се духът ми. Винено!
Сърцето ми лудува. Бясно!
Дъха ти чувствам. Малинено!


Желая! Горещата ти плът!
Устните червени. Искам!
Моля! Бог да продължи мигът.
Ти си в шепите ми. Стискам!


Усещаме! Животът не е лек.
Обичаме се двама. Влюбени!
Кълнем се! Един в друг за век.
Спасени сме, не сме погубени!



- - -
Ивайло Атанасов
06.02.2006 (12.15)
Senftenberg - Germany

© Ивайло Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??